14 Ekim 2013 Pazartesi

Minecraft 1.6.2 indir

ÜST



Minecraft 1.6.2 indir milyonlarca oyuncunun yıllardır severek oynadıkları ve saatlerce eğlenceli vakit geçirdikleri bir oyundur. Hayatta kalma, yaratıcılık gibi birçok modu olan minecraft oyunu on milyonuncu kullanıcıya ulaşmasının şerefine yeni bir sürümle daha karşımızda. Minecraft oyununda hayal gücümüz izin verdiğince istediğimiz tarzda yapılar, binalar, evler ve birbirinden farklı icatlar yapabiliyoruz. Hayatta kalma modu ile çeşitli canavarlardan korunmaya çalışırken bir yandan karnımızı tok tutmaya çalışıyor bir yandan da kendi madenlerimizde çalışıp daha kaliteli bir yaşam sürebilmek için farklı materyaller bulmaya çalışıyoruz. Minecraft oyununda en büyük sıkıntılardan bir tanesi uzak noktalara olan ulaşımdır. Minecraft oyununun yeni güncellemesi ile bu sıkıntıya büyük bir çözüm getirilmişe benziyor. Eski sürümlerde yalnızca kendi yaptığımız tren yolları üzerinde vagonlarla hareket edebiliyorduk. Suda ise ufak sandallar ile yol alabiliyorduk. 

minecraft 1.6.2 indir sürümünü aşağıdaki bölümden indirebilirbilirsiniz.

Oyunu bilgisayarınızda oynayacaksanız client , server kuracaksanız server sürümünü indirmeniz gerekmektedir.




Yeni güncelleme sayesinde artık atlara ve eşeklere binebileceğiz. Vahşi olarak doğada bulunan at ve eşeklerin üzerlerine binerek gerçeğe uygun şekilde evcilleştirmemiz sağlanmış. İlk birkaç denemede sizi üzerlerinden atacak olan at ve eşekler kısa süre sonra size alışıyor ve artık evcil at ve eşeklere sahip oluyorsunuz. Ancak bu şekilde de evcilleştirdiğiniz at ve eşeklerinize uzun süre binemiyorsunuz. Farklı sandıkların ve zindanlarda bulacağınız eyerler sayesinde at ve eşeklerinize dilediğinizce binebilirsiniz. Ayrıca bir yerlere kaybolmamalarını istiyorsanız yeni sürümle gelen ip ve balçık topuyla yapabildiğimiz kementleri kullanarak istersek elimizde tutuyoruz ve ya herhangi bir yerdeki bir çite sağ tıklayarak onları bağlayabiliyoruz. Bu kement sistemiyle sadece at ve eşekleri değil diğer hayvanları da çitlere bağlamanız mümkün. Bu sayede çeşitli icatlar yapabilir ya da inek, koyun ve ya tavuklarınızın kaçmalarını önleyebilirsiniz. 

Yine zindandaki sandıklardan veya farklı yapıların içerisinde bulunan sandıklardan bulabileceğimiz çeşitli at zırhları da oyuna eklenmiş durumdadır. Ayrıca atlarımız ve eşeklerimiz acıktıklarında onların bağlı oldukları yerlere yakın olarak saman balyası koyabileceğiz. Yetiştirip topladığımız buğdayları çalışma masasında saman balyası haline getirebiliyoruz. Bu büyük yenilikle yetinmeyen minecraft oyunu yapımcıları normal kömür ve odun kömürünün şekillerini de birbirinden ayırmışlar. Artık odun kömürünü ve normal kömürü sadece bakarak ayırt edebileceğiz. Kömürdeki değişiklikler bu kadarla da sınırlı değil, çalışma masasının dokuz adet bulunan boşluklarının her birisine kömürleri yerleştirdiğimiz zaman kömür bloğu elde ediyoruz. Bu kömür blokları uzun süre fırında yanarak daha tasarruflu halde kullanılabiliyor. 

Yaptığımız evlerin iç dekorasyonundaki en büyük eksiklerden bir tanesi de halıydı. Halı yerine çeşitli çözümler üretiyorduk ancak orijinali kadar iyi olmuyordu yeni güncellemeyle minecraft oyununa eklenen halılar evlerimize güzel bir hava katacak gibi gözüküyor. Dekorasyona gelen büyük değişikliklerden birisi ise renkli killer. Eski sürümlerde inşa ettiğimiz yapıtların içlerini veya dış taraflarını renklendirmek için değişik renklere sahip olan yünler kullanıyorduk. Ancak bu yünlerin ateşle ya da güneşin altında kalan zombiler tarafından yanmaları büyük bir sorun oluyordu. Artık bu sorunu hem daha dayanıklı olan hem de daha güzel ve pürüzsüz görünen renkli killerle yapmak mümkün.

Minecraft 1.6.2 indir

için çok uğraşmanıza gerek yok, yalnızca sitemizdeki linke tıklamanız yeterli olacaktır. Yıllardır kendinden söz ettiren ve milyonlarca kişiye keyifli vakit geçiren

Minecraft 1.6.2 indir

sürümü ile daha keyifli ve heyecanlı. Belki artık zombilerin bizlerden kaçmaları gerekmektedir. Milyonlarca oyuncusu olan minecraft oyunu yaptığı yeniliklerle bakalım sevenlerinden nasıl not alacak. Eklenen yeniliklerle daha da oynanası hale gelen minecraft milyonları saatlerce başından kaldırmayacak gibi görünüyor. Minecraft 1.6.2 indir sitemizde sizin hizmetinizde.
ALT

0 yorum:

Yorum Gönder