14 Ekim 2013 Pazartesi

Minecraft 1.5.2 indir

ÜST

minecraft 1.5.2 indir sürümünü aşağıdaki bölümden indirebilirbilirsiniz.


Oyunu bilgisayarınızda oynayacaksanız client , server kuracaksanız server sürümünü indirmeniz gerekmektedir.

minecraft 1.5.2 (client)
minecraft 1.5.2 (server)
minecraft 1.5.1 (client)
minecraft 1.5.1 (server)
minecraft 1.5 (client)
minecraft 1.5 (server)


Minecraft indir sizlere gelişmiş ve sonsuz bir dünyanın kapılarını açacak. Sizlere hiçbir kısıtlama yapmayan bu harika oyun oldukça eğlenceli ve bol maceralı. Grafikleri nedeniyle ilk oynayanların pek ilgisini çekmeyen oyun son derece başarılı geliştirmelere tabi tutularak sürekli olarak güncellenmektedir. Oyun yapımcısı Markus Alexej Persson’un Cave Game olarak 2 blokla üretmiş olduğu oyunun üzerine nice güncellemeler ve sürümler çıkarılmıştır. Her seferinde bir önceki sürümün problemleri düzeltilerek ve üzerine bir şeyler eklenerek devam edilmiştir. Yeniliklerle oyuncu kitlesini oyuna bağlı tutan bu oyun aynı zaman da sadece 50 Mb kadar bir boyuta sahip. Orijinaline 19.901 dolara sahip olabileceğiniz bu oyunla dilerseniz arkadaşlarınızla aynı serverda online olarak oynayabilir. Geliştirdiklerinize multiplayerı kapattığınızda da devam edebilirsiniz.

Minecraft 1.5.2 indir

sizlere birçok imkan sunmaktadır. 1.5 serisinin devamında çıkan güncelleştirmeler; 1.5.1, 1.5,1.4.7 , 1.4.6 ve 1.4.5 sayesinde oyundaki eksiklikler giderilmiş yeni eklentiler eklenmiştir. Minecraft son sürüm indir linki ile önceki tüm hataları ortadan kaldırabilir ve sorunsuz olan son sürüme sahip olabilirsiniz. Minecraft 1.5.2 ve devamında gelen değişik güncellemelerin içerdiklerini aşağıda detaylı bir biçinde inceleyebilirsiniz.

Minecraft 1.5.2 güncellemesi ile oyundaki türlü sesler eklenerek gerçekle olan ilgisi daha da yakın hale getirilmiştir. Örneğin; ahşap, bitki, taş, kum ve çakıl blokların yerleştirilirken çıkan sesler; kum, çakıl, çim ve taş gibi zeminlerin üzerinde yürürken çıkan sesler ve zombi, iskeleti inek, domuz, örümcek, ejderha, endermen, ghasts, silverfish, magma, küp, kurt, ender ejderha, yarasa ve örs sesleri de eklene diğer seslerdendir.

Sizlere iki ayrı modda oyunu oynama imkanı sunan Minecraft da ister Survival (yaşam ) modu, isterseniz de Creative (yaratıcılık) modunda oynayabilirsiniz. Yaşam modu içerisinde malzemelerinizi kendiniz toplayarak bir yandan da canavarlarla savaşarak dilediğiniz binayı yapabilirsiniz. Yaratıcılık modunda ise sınırsız ekipman ile her şeye bir nebze de olsa bedavaya konarsınız. Sınırsız malzeme sayesinde istediğiniz herhangi bir büyüklükte binayı yapabilirsiniz. Canavarların sizlere zarar vermediğini de bilmelisiniz. Ayrıca boşluk tuşuna iki defa basarak uçabilirsiniz. Bu sayede binalarınıza tırmanman zorunda kalmaz daha kolay bina yapımlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Online olarak da oyun oynamaktan son derece zevk alacağınız bu oyunda sizlere sunulan çeşitli bloklar sayesinde karanlıkları aydınlatabilir birçok malzemeyi birleştirerek farklı ile yarar malzemeler elde edebilirsiniz. Herkesin yüksek grafikli oyunlara bayıldığı bu son dönemlerde Minecraft ise grafikleri bir kenara bırakarak sadece sizin isteklerinize ve hayal gücünüze önem vermiş bulunmaktadır. Buglardan ve eksikliklerden ise sürekli güncellenen sürümler ille kurtulabilirsiniz. Kolaylıkla sahip olabileceğiniz bu oyunu dünya çapında milyonlar oynamaktadır. ınsanlara yaratıcılığın ne kadar harika bir şey olduğunu gösteren Minecraft’ı oynamayı bırakmak da o kadar kolay değil. Canınız sıkıldığında yaratıcılık diğer türlü tam bir macera yaşamak için ise Survival modda oyununuzu oynayabilirsiniz.
ALT

0 yorum:

Yorum Gönder