25 Şubat 2013 Pazartesi

Wolfteam Şifre Değiştirme

ÜST
Wolfteam oyununda karakterinizin çalınma tehlikesine karşı sık sık şifrenizin değiştirmenizi öneriyoruz. Wolfteam şifre değiştirme sırasında yaşanan başlıca sorunlar; şifre değiştirme sayfasına erişilememe ya da mevcut şifrenin hatırlanamaması. Şimdi şifre değiştirme işlemini yapamayan oyuncular için şifre değiştirmeyi resimli olarak anlattık.

Şifre değiştirme işlemi için öncelikle Joygame sayfasına gidiyoruz ve hesabımıza giriş yapıyoruz.

 

Sayfanın en altında bulunan ‘hesabım’ linkine tıklıyoruz.



Erişilen sayfada ‘Şifremi değiştirmek istiyorum’ linkine tıklıyoruz.



Açılan sayfada yeni şifremizi iki defa girip hemen ardından eski şifremizi giriyoruz ve ‘şifremi değiştir’ butonuna tıklıyoruz. 

Artık Wolfteam hesabımızın kötü niyetli kişilerin eline geçmesini kısmende olsa engellemiş olduk. Bu noktadan sonra hesabınızın güvenliği sizin şifrenizi ne kadar koruya bildiğinize kalmış. 

Dikkat: Şifrenizi oluşturma aşamasında şifrenizi belirlerken (- @ ! vb.) vb özel karakterler kullanarak hesabınızın kısmen daha güvenli olmasını sağlayabilirsiniz. Biz bütün Wolfteam oyuncularına daha eğlenceli zamanlar diliyoruz. 

Uyarı: 6-18 yaş arası kullanıcıların oyun başında 2 saatten fazla zaman geçirmemesini tavsiye ediyoruz.


wolfteam şifre değiştirme, wolfteam şifre, wolfteam şifre unuttum, wolfteam şifre değiştirme yeri, wolfteam şifre nasıl değiştirilir, wolfteam şifre alma, wolfteam şifre aktive, wolfteam yeni şifre alma, wolfteam şifre nasıl alınır, wolfteam şifre değiştirme linki, wolfteam şifre hatırlatma, wolfteam şifre hesabım, wolfteam şifre, wolfteam şifre aktive, wolfteam şifre alma, wolfteam şifre değiştirme linki, wolfteam şifre değiştirme yeri, wolfteam şifre hatırlatma, wolfteam şifre nasıl alınır, wolfteam şifre nasıl değiştirilir, wolfteam şifre unuttum, wolfteam yeni şifre alma
ALT

0 yorum:

Yorum Gönder