23 Şubat 2013 Cumartesi

Minecraft Balta Yapma

ÜST
Minecraft oyununda baltaya sahip olmamanız oyun içerisinde büyük bir dezavantaj. Çünkü Minecraft oyununda kürek, kazma, orak yapabilmeniz için crafting yapmanız gerekir. Balta olmadığı zaman, bahsi geçen araçları yapmak için kullanacak olduğunuz odun, taş gibi materyalleri elinizle kesmeniz / çıkarmanız gerekecektir. Bu da çok büyük bir zaman kaybı.

Bu yüzden Minecraft crafting için ilk önce balta yaparak başlamak en mantıklısı. İlk önce Minecraft balta yapma için kullanılacak olan ( aslında sadece balta için değil, diğer tüm araçlar için) en temel maddeyi yapmak ile başlanmalıdır: Sopa. Öncelikle baltamız olmadığından ağaçları elimizle kesmemiz gerekiyor.



Yeterince odun topladıktan sonra sopa yapabiliriz. İki odunu üst üste koyuyoruz ve bir sopa oluşturuyoruz. Baltamızın sapı böylece oluştu. Şimdi sıra ucuna yapmakta. Ucunu hangi madenden yapacağımıza karar verdikten sonra ( Tahta – taş – demir – altın – elmas ) söz konusu madeni sopa ile birlikte envanterinize koyarak işlemi bitirebilirsiniz.



ALT

0 yorum:

Yorum Gönder